13 jaunas vakances ārzemēs

Darbs ārzemēs – jaunākās vakances Vācijā, Anglijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Dānijā, Beļģijā un Nīderlandē


Jaunākās vakances ārzemēs, kuras iesūtījuši darba devēji caur darbsārzemēs.lv – lai sazinātos par konkrētu vakanci, lūdzam rakstīt vai zvanīt kontaktiem, kas norādīti pie konkrētās vakances!

4 vakances Anglijā:

Vakances Anglijā, darbs noliktavās:
Darbs noliktavās un fabrikās kuras pako visu priekš lielveikaliem samaksa 5.93gbp/h strādājot pa dienu un strādājot pa nakti 6.15gbp/h. dzīvošana tiek nodrošināta maksā 50 gbp nedēļā. transports uz darbu 5 gbp. Kā arī no Latvijas mēs organizējam mikroautobusu kas aizvedīs Jūs tieši līdz mājai kurā dzīvojat. Darba devējs ir Anglijas aģentūra, normālā darba nedēļā ir ap 40 st , bet gadās, ka vairāk un gadās arī ka mazāk. Dzīvošanas un darba apstākļi ir normāli. Angļu valoda nav obligāta prasība, bet vismaz daži vārdi būtu jāzina.
Sīkākai informacijai zvanīt pa tālruni 29821145

Vakances Anglijā, darbs automazgātuvē:
Darbs Anglijā – automazgātavā! Samaksa saskaņā ar Anglijas likumdošanu. Ja lidojat pirmo reizi, sniedzu konsultācijas un organizēju sagaidīšanu lidostā. Patstāvīgs darbs-visu gadu.Dzīvesvieta garantēta. Atalgojums: 240+ mārciņas nedēļā. Prasības: Nelielas iemaņas auto mazgāšanā(Nav obligātas), Fiziska un garīga noturība, Uzņēmība un vēlme mācīties. Garantēju: Stabilu atalagojumu, labus dzīves atpstākļus, kā arī atsaucīgu komandu un darba devēju. Foto un nelielu aprakstu sūtīt uz zemāk norādīto e-pastu Pieteikumus izskatīsim līdz 01.12.11. Ja ir kādi jautājumi droši varat zvanīt uz norādīto numuru(vēlams pēc 15.00). Darba vieta atrodās netāli no Basingstoke.
Informācija: belovsainars@gmail.com, +37128732162

Vakances Anglijā, darbs noliktavās:
Darbs noliktavās, kā ari ražas novākšana. samaksa 6,08gbp/h strādājot pa dienu. dzīvošana tiek nodrošināta maksā 50 gbp nedēļā. transports uz darbu . Kā arī no Latvijas mēs organizējam mikroautobusu kas aizvedīs Jūs tieši līdz mājai kurā dzīvojat. Angļu valoda nav obligāta prasība.
Intresentiem rakstīt jobs.corby@gmail.com

Vakances Anglijā, darbs noliktavās:
NEMAKSAJIET PAR DARBA IEKARTOSHANU LIELBRITANIJA !!! STEIDZAMI !!!
Piedava darbu noliktavu operatoriem (Warehouse Operatives) un autopacelaju vaditajiem (FLT Drivers).
Darba pienakumi – skjiroshana , pakoshana. Noliktavas atrodas ZZiemeljrietumu Anglija (North West ) .
Atalgojums sakot no £5.93 – £11.78 stunda , iespejamas virsstundas . Darbs piemerots virieshiem , sievietem , pariem . Piemerotiem kandidat iespeja iegut ilgterminja kontraktu . Tikai pretendentiem ar anglju valodas zinashanam . Dzivesvieta tiek nodroshinata.
НЕПЛАТИТЕ ЗА УСТРОИСТВА НА РАБОТУ В ВЕЛИКОБРИТАНИИ !!!
Срочно !!! предлогаем ваканции операторам складов (Warehouse Operatives) и FLT Drivers . Должастние обязанности – сортировка , упаковка . Склады находится на Северо Западе Великобританиию Оплата начиная £5.93 – £11.78 в час возможни сверхурочние . Pабота подходит женсчинам , музсчинам , парам .
Толко кандидатам со знаниям анлиского языка . Возможен долгосрочний контракт . Место проживание гарантированно.

3 vakances Vācijā:

Vakances Vācijā, darbs pavāram:
Требуется Шеф Повар в небольшом ресторане с европейской кухней в Гамбурге.
Par vakanci interesēties: Всех кого интересует просим обращаться по телефону +371 29643633

Vakances Vācijā, darbs pavāram:
Mekle pavaru Vacija, Berg 53505, Rheinbacher Straße 39, Cafe-Restaurant “Zum Vischeltal”. Prasibas vacu valoda sarunvalodas limeni, vecums 25-40.
Cv sutit uz e-pastu RalfLanzerath@cafe-vischeltal.de

Vakances Vācijā, darbs šoferiem:
Darbs Vācijā BCE kategorijas šoferiem. Darba apraksts: Transporta pārvadājumi Vācijā ar Mercedes Benz Actros un Axor kravas transportu. Prasības kandidātiem: BCE kategorijas šoferis; Darba pieredze; Iespējams regulārs grafiks (4 nedēļu darba ciklā); Angļu vai vācu valoda sarunvalodas līmenī;
Uznemums piedāvā: ļoti labu un godīgu atalgojumu; izcilu tehnisko nodrošinājumu; ekskluzīvus Mercedes Benz Actros un Axor kravas transportlīdzekļus; izcilu transporta nodrošinājumu (navigācijas sistēma, gaisa kondicionieris un apkure, etc.); 2012. gada sākumā tiks dota iespēja kopā ar šoferi uzturēties arī šofera gimenei Vācijā; Iespēja doties mājās 5-7 dienas ik pēc 4 nedēļu darba cikla.
Kontaktinformācija: Savu CV, pilnu darba pieredzes un šofera kvalifikācijas aprakstu (angļu valodā) ielādēt Vācijas darba portālā Latvijas speciālistiem. www.germany-jobportal.com Skatit www.youtube.com/germanyjobportal

Transporta pakalpojumi Vācijā:
Pasažieru un kravas pārvadājumi Lv-De-Lv. Mikroautobusi ir aprīkoti ar autonomām apsildes sistēmam, kas nodrošina patīkamu temperatūru ikvienam pasažierim vēsā laikā, un katrā mikroautobusā tāpat ir arī kondicionieris lai karstā laikā justos patīkami un nebūtu diskomforts.
Braucieni uz Vāciju tiek organizēti katru sesdienu un no Vācijas katru pirmdienu.
Svētku laikos tiek organizēti braucieni pēc klientu vajadzībām!
Zvaniet vai rakstiet, centīsimies Jums palīdzēt! Telefons: 20461176 e-pasts: vedam@inbox.lv

1 vakance Norvēģijā:

Vakances Norvēģijā un Zviedrijā, darbs būvniecībā:
Vajadzīgi galdnieki, būvnieki krāsotāji, namdari u.t.t. darbam Norvēģijā, Zviedrijā ar labu atalgojumu, Prasības: iepriekšēja darba pieredze vai atbilstoša izglītība. Potenciālajiem strādniekiem ir nepieciešamas angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī. Vecums 18-22 Info angļu valodā.
CV angļu valodā. Kontaktinformācija: E-pasts: swedengroup@yahoo.com

1 vakance Zviedrijā:

Vakances Zviedrijā, darbs uzkopšanā:
TELPU UZKOPĒJAS. Darba uzdevums būs darbs zviedru uzņēmumā, kur jānodrošina konkrētam uzņēmumam sabiedrisku telpu uzkopšana (krogos un restorānos). Galvenās zināšanu prasības pretendentam: praktiska pieredze darbā ar telpu tīrīšanas līdzekļiem un tehnisko aprīkojumu; labas angļu valodas zināšanas; prasme strādāt ātri un cītīgi, būt elastīgam; mērķtiecība un labas komunikācijas spējas, prasme organizēt uzdevumu izpildi. Papildus informācija: Plānotais atalgojums no 700-750 Ls neto (uz rokas); Dzīvošana nodrošināta; Darba uzsākšana: divu nedēļu laikā; Darba ilgums: beztermiņa, pēc vienošanās; Darba veids: Pilna laika (160 darba stundas/mēnesī), ir iespējams strādāt virstundas; Nepieciešama B kategorijas autovadītāja apliecība. Mēs gaidām Jūsu: profesionālās pieredzes aprakstu angļu valodā (Curriculum Vitae); izglītību apliecinoša dokumenta kopiju (ieteicams angļu valodā).
Kontaktinformācija: Ingars Petrovs, Mob.nr.: + 46 762957169, 00371 26314991, E-pasts: ingars@billigarbetskraft.com

1 vakance Beļģijā:

Vakances Beļģijā, darbs būvniecībā:
Vajadzīgs darbā Beļģijā celtnieks – meistars, kā arī 2 bruģētāji darbs saistīts ar renovācijas celtniecības un demontāžas darbiem, alga 1000 – 1500 eur mēnesī atkarībā no virstundām, dzīvesvieta 4 istabu privata maja ar bāru, transports uz un no darba vietas apmaksāts, vēlams pašnodarbināta persona.
STEIDZIGI.
Sikakam info zvanat pa talruni 25922194

2 vakances Nīderlandē:

Vakances Nīderlandē (Holandē), darbs lauksaimniecībā:
Steidzami! Nepieciesamas sievietes darbam seenju uznjeemumaa, darbs telpaas, taadeelj darbs visu cauru gadu, pirmais liigums vismaz uz 6 meeneshiem. Alga saakot no 4.50 Eiro/st. ( atkariigs no vecuma).Nedeeljaa videeji 38h. Bez starpniekiem.Ir apdroshinaashana un tiek nokaartoti nepiecieshamie dokumenti legaalai straadaashanai. Interesentus suutiit cv anglju valodaa uz e-pastu : darbs.niderlande@inbox.lv

Vakances Nīderlandē (Holandē), darbs auto mehāniķiem:
We need 6 Truck mechanics in Holland. Date: 27 th of October 2011, Place of work: different cities in Holland, Vacancy id: Truckmonteur, Company Informal organisation with good working conditions.
Your job: You need to repair, make adjustments and revision work to trucks independently. You need to localize failures to trucks, trailers and sometimes technical advanced autotransporttrailers and recover them. If you are able to weld then that is a pré. You need to be accurate and work according to a workingschedule. Overtime will be incidentally possible. You get extra salary for overtime. Starting date: As soon as possible, Working conditions, Salary bruto per month: 1800-2500 euro, Permanent contract 36 hours a week, Salary payment every week, 24 days off per year, 8% vacantion fee, Housing & health insurance, Lets Work will arrange quality housing in Holland for approx. If you want to work in Holland a health insurance is required.
Application process: Sent your CV per email to info@letsworkbemiddeling.nl after receiving your email we will call you very soon. T. +31647242010 (english) For more information about Letswork, please visit our website: Ducth website: www.letsworkbemiddeling.nl Latvian website: www.letswork.lv (this site will be live from Monday 31th of Octber)

1 vakance Dānijā:

Vakances Dānijā, Āfrikā, Eiropā, darbs brīvprātīgajiem:
Kļūsti par brīvprātīgo – Dānijā, Āfrikā, Eiropā! 18 mēnešu brīvprātīgo programma – studijas skolā Dānijā, pieredze projektā Āfrikā, informācijas izplatīšana visā Eiropā! Iepriekšēja pieredze nav nepieciešama. Socialais darbs ar studentiem skolās, pasākumu organizēšana, studijas One World University, darbs projektos Āfrikā, ceļošana uz dažādām Eiropas valstīm, gala eksāmeni. Iegūsti B vai double B sertifikātu (ekvalenti 1 vai 2 gadiem universitātē) vai pievienojies mūsu 3 gadu baklaura programai un iegūsti grādu Pedagoģijā! Iespēja uzsākt dažādos laikos!
Vairak informācijas: Tel: 0045 26192972 Email : linda@nakkeboelle.dk

Krāpniecības brīdinājums!

Informācija iesūtīta anonīmi: Lūdzu, uzmanieties no firmas “Aventus” Rīgā, Brīvības 37. Itkā ir NVA licencēta, bet ir apkrāpti daudz man pazīstami cilvēki. Labi, ka man UK ir vēl saglabājušies sakari pēc 4 gadu dzīvošanas tur un dzīvošanas šobrīd LV, tad nu, izpalīdzu cik varu, neprasot neko par telefona rēķinu un neskaitot jau laiku patērēto. Sola darbu, aizbrauc galā, bet neviens nekā nezin, ka ir tāda darba vakance. Ieskatoties dziļāk internetā par šo firmu, atradu, ka nosaukumi bijuši daudzi, vismaz reizi gadā mainās. Laikam dēļ krāpšanās. Nosaukumu bijušo skaitu saskaitīju padsmit.

Tā kā vakances ir ievietojuši dažādi cilvēki un firmas, aicinām būt uzmanīgiem un izvērtēt katru piedāvājumu nopietni, sevišķi gadījumos, ja tiek prasīta priekšapmaksa.

Lētos lidojumus uz darbavietu ārzemēs meklē portālā Superbiletes.lv – aviobiletes.