22 jaunas vakances ārzemēs

Darbs ārzemēs – jaunākās vakances Anglijā, Vācijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Francijā un Dānijā


Jaunākās vakances ārzemēs, kuras iesūtījuši darba devēji caur darbsārzemēs.lv – lai sazinātos par konkrētu vakanci, lūdzam rakstīt vai zvanīt kontaktiem, kas norādīti pie konkrētās vakances!

6 vakances Vācijā:

Vakances Vācijā, darbs celtniecībā:
Vācu uzņēmums aicina darbā divus linoleja grīdu un PVC grīdas segumu licējus. Pienākumi: Linoleja grīdu klāšana; PVC grīdas segumu likšana; Grīdas slīpēšana (izlīdzināšana), grīdas špaktelēšana. Prasības kandidātiem: Pieredze grīdu likšanā vismaz 2 gadi; Vācu valodas pamatzināšanas vismaz vienam kandidātam, otram kandidātam vēlamas angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī.
Mēs piedāvājam: Samaksa: 8 eiro/stundā netto. BEZMAKSAS dzīvesvietu.
Vairāk informācijas: CEF Recruitment, Licence Nr.5/2011 Julija Visočane, cv@cef.lv Tālr.: +371 67 803 355 Fakss: +371 67 803 353

Vakances Vācijā, darbs celtniecībā:
Darbs Vācijā. Piedāvājam darbu celtnieku brīgādem (sakot no 2 cilvēkiem ar saviem instrumentiem un transportu) uz ilgtermiņa pamata. Piedāvājam sadarbību arī celtniecības firmam no ES valstīm demontāža darbiem objektos Vācijā. Prasības: ES pilsonība, vai pastāvīga uzturēšanas atļauja jebkurā ES valstī.
Kontakti par vakanci: e-mail: vorcom@inbox.lv , vai skype: vorcom1
Работа в Германии. Немецкая компания на долгосрочной основе набирает строительные бригады от 2 человек со своими инструментами и транспортом, а также приглашает к сотрудничеству строительные фирмы из стран ЕС для совместной работы по демонтажу и строительству объектов в Германии. Требования: знание немецкого языка и гражданство страны ЕС либо постоянный вид на жительство. Помогаем в поиске жилья.
Контакты e-mail: vorcom@inbox.lv , vai skype: vorcom1

Vakances Vācijā, darbs lauksaimniecībā:
Vajadzigs cilveks uz menesi darbam Vacija pie iejades zirgiem. Steidzami!!! Pieredze darba ar zirgiem obligata.
Info par vakanci: Telefons 22477567

Vakances Vācijā, darbs rūpniecībā:
Kompānija General Energy SIA aicina pievienoties mūsu uzņēmuma komandai:
Galdnieks un namdaris;
Krāsotājs un lakotājs;
Stiklšķiedru laivu izgatavotājs;
Kompozīto ražojumu montieris rotora spārnu ražošanā.
Darba devējs piedāvā: dzīves vietu netālu no darba vietas; atalgojums: 600 – 1100 LVL
Intereses gadījumā lūdzam iesūtīt savu CV ar fotogrāfiju un motivācijas vēstuli(latviešu vai vācu valodā)uz vakances@generalenergy.lv

8 vakances Anglijā:

Vakances Anglijā, Kent, dažādas vakances:
Jaunākās vakances Kentā, Pro-Force ofisos: Augļu lasītāji; Augļu pakotāji; Field Supervisiors; PH Line Leaders; Traktora vadītāji; D kategorijas autovadītāji; Autoiekrāvēja vadītāji.
Lai pieteiktos kādai no šīm vakancēm, nepeciešams reģistrēties Pro-Force ofisos Chartham (CT4 7PE), vai Margate (CT9 2PN). Tālruņi: 00441227733880/00441227730349. E-pasts: jobs@pro-force.co.uk

Vakances Anglijā, Brendona, darbs gaļas pārstrādē:
Steidzami vajadzīgi gatavās produkcijas pakotāji gaļas pārstrādes uzņemumā Anglijā, Brendonas pilsētā. Samaksa 5.93 GBP stundā,algu izmaksā reizi 2 nedēļās, darba laiks maiņās 6-14 14-22 22-6, var strādāt virsstundas. Uz vietas palīdzēs nokārtot visas darba formalitātes, sociālās garantijas, dzīvesvietu utt.
Sīkāka info pa tel. 27480698 Oskars vai uz e-pastu oskarstrenneris@inbox.lv

Vakances Anglijā, darbs gaļas pārstrādē:
Steidzami ir nepiecieshami max 6 cilveki darbam cukgalas un vistas galas parstrades uznmemum. Pakotajs – 5.93 marcinas stunda. Produkcijas licejus uz linijas – 5.93 marcinas stunda. Kravejs uz paletem 5.93 marcinas stunda. Ar dzivesvietam nodroshinam. Nekadas maksas par iekartoshanu netiek prasitas, ne sakuma ne ari pec tam. Lidzi jabut naudaj, prieksh sevis irej. Velams butu pec iespejas atrak. Tadel piedavashu darbu kuri tiesham velas braukt un gatavi izbraukt tuvakaja laika.
Sikakai info rakstat uz e-pastu oskars.vidzis@gmail.com

Vakances Anglijā, darbs pārstrādē:
Pashlaik uznemam cilvekus darbam dazados Anglijas parstrades uznemumos. Gan galas parstrades uznemuma, sidru razosanas uznemuma, kimijas parstrades uznemuma. Darbs uz linijam, pakoshana, likshana produkcijas likshana uzpaletem, produkcijas likshana uz linijam. Darbs officials, visi nodokli tiek nomaksati, algu tiek parskaitita uz bankas kontu. Palidzam atvert visus kontus banka, ka ari nokartot visas formalitates ar dzivoshanu. Alga 5.93 stunda, par virstundam 5.98. Stundu skaits nedela 40, bet var ari stradat vairak.
Sikak info sanemshanai rakstat uz e-pastu: stafflinegroup@gmail.com

Vakances Anglijā, Leicestershire, darbs mēbeļu ražotnē:
Mēs izgatavojam ekskluzīvu mēbeļu kolekciju (gultas, krēslus ,dīvānus), kas ir roku darbs.Mēs meklējam pieredzējušu tapsētāju, kam ir pieredze tapsēt dīvānus, krēslus no sākuma līdz beigām. Jāprot strādāt ar dažādiem materiāliem. Alga : £7 par stundu sākumā, 8 stundas dienā un 6 dienas nedēļā.Darbu var uzsākt pēc iespējas ātrāk!!!!! Angļu valoda sarunvalodas līmenī. Mēs varam palīdzē ar dzīvesvietas atrašanu. Parasti īres likmes Anglijā ir no £50/80 nedēļā (mēs centīsimies atrast lētāko Jums). Mūsu personāls palīdzēs Jums ar visu dokumentu nokārtošanu un bankas kontu atvēršanu. MĒS PAR DARBA IEKĀRTOŠANU SAMAKSU NEŅEMAM.
Ja Jums ir interese par šo vakanci prasiet sīkāku informāciju mūsu personālam ASAP Recruitment (SW) Ltd pa Tel 0127 8422 600 vai sūtiet savu CV uz :jobs@asapcareers.co.uk

Vakances Anglijā, Wales, darbs mēbeļu ražotnē:
Mēs meklējam pieredzējušu laukstrādnieku. Jābūt pieredzei darbā ar govīm, aitām un zirgiem. Svarīgi, ka viņš var vadīt traktoru un ir traktora tiesības!!! Ir jāslauc govis vienreiz vai divas reizes nedēļā. Atlikušo laiku jāveic pārējie lauksaimniecības darbi, kas ir saistīti ar aitām, govīm, zirgiem. Dzīvošana ir uz vietas ļoti jaukā karavāna, kurā ir visi sadzīviskie apstākļi TV, ledusskapis utt. Karavāna ir tikai 4 gadus veca. Īre ir £30 poundi nedēļā plus gāze un elektrība. Karavānā nav ne ar vienu jādala. Alga:- atkarīga no pieredzes, sākot no £6:00 – £ 6:50 stundā. Mūsu personāls palīdzēs Jums ar visu dokumentu nokārtošanu un bankas kontu atvēršanu. MĒS PAR DARBA IEKĀRTOŠANU SAMAKSU NEŅEMAM. Ja Jums ir interese par šo vakanci prasiet sīkāku informāciju mūsu personālam ASAP Recruitment (SW) Ltd pa Tel 0127 8422 600 vai sūtiet savu CV uz :jobs@asapcareers.co.uk

Vakances Anglijā, darbs automazgātuvē:
Steidzami vajadzīgi automazgātāji! Samaksa saskaņā ar Anglijas likumdošanu. Pieredze NAV nepieciešama, jo sastāvs tiks apmācīts. Ja lidojat pirmo reizi uz Angliju, iepējama konsultācija un sagaidīšana lidostā. Patstāvīgs darbs – visu gadu. Dzīvesvieta garantēta.
Vairāk par vakanci: e-pasts:belovsainars@inbox.lv , Mob:+37128732162 (vēlams zvanīt no pulksten 15.00 pēc Latvijas laika), Talrunis Anglijā: +447861305385

Vakances Anglijā, darbs dažādās vakancēs:
Darbs Skotijā. Meklejam stradigus cilvekus darbam Skotija. Informacija pa telefonu vai e-pastu.
Informacija pa talruni +37125457239 ka ari e-pastu : inesepole@gmail.com

1 vakance Austrijā:

Vakance Austrijā, darbs picērijā:
Pie sevis picerijaa mekleeju picas cepeju – viirieti. Alga 1000euro. Darbs 5 dienas nedeljaa. Pirmdiena un otrdien briivs, tresdiena, ceturidien, sestdien 11:00-14:00 partraukums, darbs vakarpusee 17:00-23:00, piektdien tkai vakarpuse no 17:00-23:00, svetdiena bez partraukuma 11:00-23:00. Dzivosana, esana un veselibas mediciniskaa apdrosinashana apmaksaa piceerija. Veselibas apdrosinashanaa ietilpst bezmaksa zobarsts,bezmaksas slimniicas uc. Dzivosana pie darba,Bregenz pilseta ar juuru 20min attalumaa. Pec adrese varat apskatities intrenetaa, adrese: Austria, Doren-6933, Grötzren 300, pizzeria ´´Carmelo´´
Obligata viena no valodaam sazinjai ar koleegji – anglu vai vacu vai italju valoda; veelme apguut ko jaunu un nav panika,kad sanaak daudz pasutijumi.
Informācijai par vakanci mans e-pasts aws3@inbox.lv

1 vakance Norvēģijā un Zviedrijā:

Vakances Norvēģijā un Zviedrijā, darbs būvniecībā:
Vajadzīgi galdnieki, būvnieki krāsotāji, namdari u.t.t. darbam Norvēģijā, Zviedrijā ar labu atalgojumu, Prasības: iepriekšēja darba pieredze vai atbilstoša izglītība. Potenciālajiem strādniekiem ir nepieciešamas angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī. Vecums 18-22 Info angļu valodā.
CV angļu valodā sūtiet uz e-pastu: swedengroup@yahoo.com

3 vakances Zviedrijā:

Vakances Zviedrijā, darbs būvniecībā:
Meklejam celtniekus mājas būvniecībai netālu no Helsingburgas. sākot ar pamatiem un beidzot ar ieksdarbu veiksanai – flizesana, krasosana, regipsa liksana u.c. Anglu valoda sarunvalodas limeni. Darba laiks no 8 – 10 h/d. Darba samaksa 7 EURO stunda pec nodoklu nomksas.
Info par vakanci: tel. 27888218 , e-pasts: majors14@inbox.lv

Vakances Zviedrijā, darbs celtniecībā:
Vajadzīgi celtnieki darbam Zviedrijā. Atalgojums 7 eur/h. Tiek nodoršināta dzīvošana. Prasība – minimālas angļu valodas zināšanas.
Informācija par vakanci: tālr. +37127888218 , e-pasts: majors14@inbox.lv

Vakances Zviedrijā, darbs metināšanā:
Latvijā reģistrēts uzņēmums piedāvā darbu MMA specialitātes METINĀTĀJIEM Zviedrijā ostas pilsētā Nynāshamn. Vajadzīgi 20 metinātāji: 111 MMA on a stick; Stainless steel material group 8; welder on pipes, thin wall 45grader; hot work; (safe pass) can be done later. The workers will work at an oil refinery in Nynäshamn.
Obligāta prasība ir labas angļu valodas zināšanas un attiecīga MMA kategorija. Darba uzsākšana pēc 21. septembra. Dzivošana Zviedrijā apmaksāta. Alga uz rokas pēc nodokļu apmaksas par 160 darba stundām 1450 LVL. Nodoļi, VSAA, atvaļinājuma nauda tiek maksāti Latvijā pēc LV likumdošanas.
CV sūtīt uz ingars@billigarbetskraft.com , vai zvanit 0046736712111

1 vakance Holandē:

Vakances Holandē, darbs fermā:
Meklejam atsledznieku, elektriki, metinataju, traktora vaditaju viena persona. Darbs senu ferma. Darba iekartosana bezmakasa.
Sikaka informacija pa telefonu +37126372754 ( Girts ) kurs jau ir stradajis saja uznemuma, vai ar kompanijas vaditaju +31653703630 ( John Verbruggen ) Interneta adrese : http://www.youtube.com/watch?v=AiNW0Y42xiM

1 vakance Francijā:

Vakance Francijā, darbs skaistumkopšanas salonā:
Tiek meklēta skaistumkopšanas speciāliste ( kosmetologs ) – jāprot veikt manikīru, skropstu pieaudzēšanu, nepieciešami sertifikāti, kas apliecinātu Jūsu prasmes. Vēlams arī nelielas iemaņas masāžas pakalpojumos ( darbs nav saistīts ar intīmpakalpojumiem ) Dzīvošana atmaksāta, iespējams arī ēdināšana, bet tas vēl jārunā ar tiešo darba devēju. Valodas zināšanas – Labas Angļu vai Franču. Vēlamais vecums no 20-30 gadiem. Darba alga vidēji ap 1000eiro mēnesī. Ja Jūs atbildēsiet prasībām, tiks Jums iedoti tiešā darba devēja kontakti – tel.num, e-mails, skype, ja nepieciešama, pat adrese.
Jautājumus, CV ( angļu valodā ) + foto, sūtīt uz in_france@inbox.lv

1 vakance Dānijā:

Vakances Dānijā, darbs piegādē:
Piedāvā pastnieka – kurjera darbu Dānijā. Jauniem, aktīviem cilvēkiem, kas nebaidās no fiziska darba. Prasības: B kat. autovadītāja apliecība, spēja pašam plānot savu darbu. Darba apraksts: izplatīt preses izdevumus un reklāmas materialus. Samaksa tiek veikta par padarito darba apjomu. Ir dzīvesvieta.
Informācijai e-mail tkmpro.dk@gmail.com

Tā kā vakances ir ievietojuši dažādi cilvēki un firmas, aicinām būt uzmanīgiem un izvērtēt katru piedāvājumu nopietni, sevišķi gadījumos, ja tiek prasīta priekšapmaksa.